Frystunnel och kyltunnel

Fisk i en frystunnel

En frystunnel används för att snabbt frysa eller kyla ned produkter och används ofta inom livsmedelsindustrin. Ki-Panels frystunnlar hjälper till att generera en högre kvalitet på den frusna produkten jämfört med alternativa tekniker.

Vi bygger lösningar som anpassas efter era behov, oavsett omfattning, och tar ansvar för hela projektet, från planering och design till utförande och färdigställande.

Anställd från Ki-Panel i fryslager

Frystunnlar för alla behov

Ki-Panels frystunnlar lämpar sig för alla olika typer av produkter som kräver snabb och högkvalitativ nedkylning. Våra frystunnlar är flexibla och kan justeras längd- och höjdmässigt. De kan också kompletteras med tilläggsprodukter för att uppfylla specifika behov.

Kontakta oss

Se några av de projekt
vi har levererat

Vi har byggt och levererat specialanpassade byggnader och rum inom hela värdekedjan för livsmedel. Här hittar du några av de projekt vi levererat.

Se projekt
Aviko, huvudkontor
Ritning för en frystunnel

Skräddarsydda lösningar för kylning och frysning

Som totalentreprenör i kylindustrin skräddarsyr vi, oavsett behov, storlek och komplexitet alltid den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-Panel tar på sig allt från enkla leveranser, till större projekt som kräver mer rådgivning och projektering.

Utforska vår entreprenadslösning

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.