Tillbehör och reservdelar

Påkörningsskydd

Vill du förbättra säkerheten på din arbetsplats? Ett påkörningsskydd skyddar byggnader och inventarier mot hårda stötar och kollisioner. Vi levererar påkörningsskydd med tydliga färgmarkeringar, som absorberar hårda stötar och markerar riskområden.

Specialdeler

Vi levererar allt från tryckutjämningsventiler, släplister till dörrar, dörrpackningar, instängningslarm, monteringsverktyg, fästanordningar och PVC-lamellgardiner.

Beslag

Ett beslag ska säkra och skydda konstruktioner från att fukt tränger in där skarvar möts, men är även en viktig detalj för ett bra helhetsintryck. Ki-Panel producerar, lagerför och levererar de flesta typer av beslag i en rad olika material och utformningar. Vi levererar både i stor och liten skala.

Modulrom

Vi levererar modulrum, som är en standardiserad lösning som kommer i för tillverkade moduler som enkelt monteras till ett fullvärdigt kyl- eller frysrum. Ki-Panels modulrum kommer komplett med väggar, golv, tak och dörrar eller portar. Rummen är mycket flexibla och kan skräddarsys till vilken lokal som helst, i den storlek ni önskar. Modulrum är den enklaste och snabbaste vägen till ett bra och välfungerande kyl- eller frysrum.

Kyl och frys

Visste du att vi erbjuder totalentreprenad?

Vi är ledande inom totalentreprenad i Skandinavien och kan hänvisa till många slutförda projekt.

Kontakta oss för mer information

Om du vill diskutera ett projekt med oss, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.