Kylrumsdörrar och frysrumsdörrar

Man öppnar kylrumsdörr till kylrum

Ki-Panel är en entreprenör för specialbyggnader och -rum inom hela värdekedjan för livsmedel. Vi bygger lösningar som är anpassade efter era behov, vilket såklart även inkluderar dörrar och portar.

Man framför port till frysrum

Höga krav kräver hög kvalité

Det ställs höga krav på en välfungerande dörr eller port i ett kyl- eller fryslager. Dessa utsätts ofta för stort slitage och stora temperaturvariationer, och kräver en speciellt god isoleringsförmåga.

Ki-Panels dörrar och portar håller därför en mycket hög kvalitet. De uppfyller givetvis också alla aktuella krav som ställs i lagar och föreskrifter avseende arbetsmiljö och säkerhet.

Kontakta oss

Slagdörrar

Våra slagdörrar passar till kylrum som frys- och klimatrum och är mycket servicevänliga. Levereras komplett med karm och beslag, är låsbar som standard och lättmonterad oavsett väggtyp. 

Finns i bredder från 700 till 1 200 mm. Frysrumsdörren är försedd med värmeslinga, 230 Volt.

Be om en offert

Skjutportar

Skjutportarna är utvecklade för att svara mot livsmedelsindustrins strängaste hygienkrav. Portarna är anpassningbara till alla typer av verksamhet med högsta krav på säkerhet och användarvänlighet. En skjutport monteras snabbt och enkelt och har en mängd olika smarta funktioner. Ett omfattande tillvalssortiment gör att portarna kan skräddarsys efter önskemål och behov.

Be om en offert
Projektledare skräddarsyr en entreprenadslösning

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet kan vi som totalentreprenör skräddarsy den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-Panel antar allt från enkla leveranser av mindre kylrum till stora lagerbyggnader som kräver långt mer rådgivning och projektledning. Alla dörrar, portar och specialdörrar kan skräddarsys efter era specifika behov.

Utforska vår entreprenadslösning
Gina Svensson, Projektledare
Citat ikon

"Vi är experter på dörrar och portar för kyl- och frysrum och skräddarsyr varje enskilt projekt efter kundens önskemål och behov."

Gino Svensson, Projektledare

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.