Stålhall

Stålhall

Dags att bygga stålhall? Som totalentreprenör tar vi ansvar för hela leveranskedjan, från det första grävtaget till den sista spiken.

Oavsett vilken typ av stålhall ni vill bygga, och oavsett om ni vill bygga den som ett enskilt projekt eller som en del av en kyl- och fryslösning hjälper Ki-Panel er att bygga den stålhall just ni vill ha. Luta er tillbaka, och se er stålhall ta form.

Asntällda från Ki-Panel bygger stålhall

Vi levererar alla typer av stålhallar

Oavsett för vilket ändamål du bygger din stålhall har vi kompetensen att bistå er i ert byggprojekt. Vi bygger alltid utifrån era önskemål och kan leverera allt från lagerhallar och industrihallar, till maskinhallar och industrihotell. Ingen stålhall är för liten, för stor eller för komplicerad, det är endast er fantasi som sätter gränserna.

Kontakta oss

Se några av de projekt
vi har levererat

Vi har byggt och levererat specialanpassade byggnader och rum inom hela värdekedjan för livsmedel. Här hittar du några av de projekt vi levererat.

Se projekt
Aviko kontor
Plåthall från Ki-Panel

Plåthallar av bästa kvalité

Det finns en tydlig skillnad mellan en vanlig plåthall och stålhall från Ki-Panel. Våra stålhallar representerar alltid en högkvalitativ lösning, oavsett utseende och användningsområde. Med över 70 års erfarenhet vi hur man skapar funktionella, kostnadseffektiva och hållbara stålhallar. Med Ki-Panel som din totalentreprenör får du en komplett partner med den erfarenhet och expertis som krävs för att ta ditt hallbygge till nästa nivå.

Kontakta oss
Plåthall från Ki-Panel

Färdig stålstomme eller en stålhall från grunden?

Vårt mål är att alltid hitta den bästa och mest effektiva lösningen utifrån våra kunders önskemål och unika behov. Det betyder att vi kan leverera allt från enkla stålstommar till komplexa stålhallar byggda från grunden.

Tar ni in Ki-Panel som totalentreprenad ansvarar vi för bygget från start till mål. Vi tar hand om hela värdekedjan från projektering, ritning och produktion, till leverans, grund- och markarbete, montering och service. Vi är med från det första grävtaget till den sista spiken. Allt ni behöver göra är att luta er tillbaka och se er stålhall ta form.

Kontakta oss

Sandwichpaneler och stålhallar

För att förbättra isoleringen och energieffektiviteten i stålhallar används ofta sandwichpaneler. Dessa paneler består av två yttre stålskikt och en isolerande kärna, vilket ger utmärkt termisk isolering. Användningen av sandwichpaneler i konstruktionen av stålhallar bidrar inte bara till att reglera temperaturen inuti byggnaden utan ger också möjlighet till snabbare och mer effektiv montering.

Den kombinerade styrkan hos stål och isoleringsförmågan hos sandwichpaneler gör stålhallar till en mångsidig och hållbar lösning för alla typer av industriella behov.

Läs mer om sandwichpaneler
Sandwichpanel från Ki-Panel
Ki-Panel bygger stålhall

Stålhall pris: Vad kostar en stålhall?

Priset på en stållhall varierar beroende på materialval, omfattning och användningsområde. Hör av dig till oss så återkommer vi med en prisuppskattning så fort vi kan.

Be om en offert

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet skräddarsyr vi den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-Panel tar på sig allt från enkla leveranser av mindre stålhallar, till stora lagerbyggnader som kräver mer rådgivning och projektering. Som en ledande totalentreprenör i Skandinavien levererar vi också hela värdekedjan, från projektering och produktion, till leverans, montering och service. Detta säkrar att vi har kontroll på alla faktiska behov och utmaningar - vid varje tillfälle.

Utforska får entreprenadslösning
Ritning med skräddarsydd lösning för stålhall

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.