Renrum

Renrum

Kylrum och fryslager ställer liknande krav som renrum. Med vår långa erfarenhet av att leverera olika kyllösningar och specialbyggda rum, kan vi med stor trygghet erbjuda renrumslösningar som överträffar era förväntningar.

Vi tar hänsyn till era specifika behov och önskemål för att skapa en optimal miljö som uppfyller alla standarder och säkerhetskrav. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet garanterar att ni får en lösning som är både pålitlig och effektiv.

Anställd från Ki-Panel går i trappa

Höga krav kräver hög kvalitet

Att bygga renrum ställer höga krav på materialvalen. Eftersom materialet som används vid konstruktionen av ett renrum inte får skapa några partiklar, föredras monolitisk epoxy- eller polyuretanbeläggning, buffrat rostfritt stål eller pulverlackerad sandwichpanel och takpanel i milt stål. Med tillgång till ett av Sveriges branschledande panelcenter kan vi garantera att leverera ett renrum som lever upp till förväntningarna.

Kontakta oss

Se några av de projekt
vi har levererat

Vi har byggt och levererat specialanpassade byggnader och rum inom hela värdekedjan för livsmedel. Här hittar du några av de projekt vi levererat.

Se projekt
Aviko, kontor
Ritningar för ett renrum

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-Panel tar på sig allt från enkla leveranser, till större projekt som kräver mer rådgivning och projektering. Som en ledande totalentreprenör i Skandinavien levererar vi också hela värdekedjan, från projektering och produktion, till leverans, montering och service. Detta säkrar att vi har kontroll på alla faktiska behov och utmaningar - vid varje tillfälle.

Utforska vår entreprenadslösning

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.