Bild: Willys

CASE
Case

Willys

Dagligvaror
Kylrum
Frysrum
Mejerirum

Willys är Sveriges ledande lågpris livsmedelskedja som erbjuder ett brett och djupt sortiment i koncernägda butiker och online. Med Sveriges billigaste matkasse strävar Willys att vara ledande och utveckla rabattsegmentet inom livsmedelshandel.

Introduktion

Vi är stolta över vårt pågående samarbete med Willys, en framstående aktör inom dagligvaruhandeln och en del av den välrenommerade Axfood-koncernen. Tillsammans har vi arbetat för att underlätta för Willys vid uppförandet av helt nya butiker i både Hyllinge och Söderhamn. Nedan presenterar vi en översikt över projektets omfattning och de förväntade resultaten.

Omfattning

Ki-Panel har haft ansvaret för att leverera och implementera följande lösningar till de nya butikerna:

  • Installation av frysrum med en yta på 35-40 kvm, inklusive gjutning av golv och sockel.
  • Tre separata kylrum med ytor på 25-50 kvm vardera.
  • Design och konstruktion av ett mejerirum med en yta på 65-80 kvm.
  • Inköp av 750 kvm panel till varje butik för användning i olika sektioner.

Dessa lösningar har bidragit till att skapa moderna och funktionella utrymmen i de nya butikerna som byggts upp från grunden.

Resultat

Ki-Panel har agerat som entreprenör för kyl och frys i två nya butiker åt Willys i Hyllinge och Söderhamn.

Genom vårt samarbete har vi bidragit till framgångsrik expansion för Willys i två separata projekt. Den nya butiksmiljön är optimerad för att möta kundernas behov samtidigt som effektiviteten ökas. Vi är stolta över att vara en del av dessa framgångsrika projekt och ser fram emot att fortsätta stödja Willys i deras strävan att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående kundservice. Vi har byggt många kyl- och frysrum åt Willys under de senaste åren och hoppas på fler samarbeten framöver.

Vårt samarbete med Willys återspeglar vår dedikation att tillhandahålla skräddarsydda och hållbara lösningar för dagligvaruhandeln. Genom att förena vår expertis med Willys vision strävar vi gemensamt efter att göra en positiv påverkan på kundupplevelsen och samhället i stort.

Samarbetet med Willys har varit en givande och positiv resa. Vi ser fram emot att fortsätta vårt givande samarbete framöver.

Gino Svensson, Prosjektledare Ki-Panel

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.