Översiktsbild av Steglinge Gård
Foto: Steglinge Gård

CASE
Case

Steglinge Gård

Livsmedelsproduktion

Ki-Panel har varit ansvariga för leverans och montering av väggar och tak i sandwichpanel till Steglinge gårds nya reningsverk.

Introduktion

Steglinge Gård är ett lantbruk i Nordvästra Skåne med bra odlingsförhållanden. De har tidiga jordar och är bland de första att leverera grönsaker som potatis och morötter. De är också en importör med ett modernt packeri som levererar ett stort sortiment av frukt och grönt till grossister. Alla råvaror är från odlare registrerade för krav, eko, smak, Global G.A.P. eller IP. Göran Gibrand övertog driften i början av 90-talet och ledde en successiv övergång till mer förädlade råvaror. Först förpackade man bara egna grödor, men senare även för andra odlare i området. Idag har de ett året runt sortiment med jämn hög kvalitet.

Omfattning

Ki-Panel har varit ansvariga för leverans och montering av väggar och tak i sandwichpanel till Steglinge gårds nya reningsverk. Verket är utrustat med en avancerad teknik som gör det möjligt att få ut upp till 12 m3 rent vatten per timme genom en kombination av två tankar med aktivt slam och en membranreaktor. Detta motsvarar en kapacitet som räcker till 12 000 personer i den lokala kommunen. Nya reningsverket är ett viktigt steg för att säkerställa tillgången till rent och säkert vatten för lokalbefolkningen och bidrar till en hållbar utveckling.

Resultat

Vår leverans inkluderade högkvalitativa paneler med god isoleringsförmåga för att säkerställa ett bekvämt inomhusmiljö och energieffektivitet.

Steglinge Gård är nu utrustad med en stark och hållbar konstruktion samtidigt som byggnaden har bättre termisk isolation och lägre energikostnader. Kunden är mycket nöjd med leveransen och vi fick positiv feedback på vår effektiva och professionella tillvägagångssätt till projektet.

Teknisk Chef: Kim Bröchner

Ki-Panel vill rikta ett stort tack till Kim Bröchner och Steglinge Gård för samarbetet. Tack vare er professionalism och dedikation har vi kunnat nå våra mål på ett framgångsrikt sätt. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i framtiden.

Peter Rasmussen - Säljare Ki-Panel

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.