Monterad fryslager.

CASE
Case

Polfärskt

Logistik
Dagligvaror
Kylrum
Frysrum

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln och är uppbyggt av 24 st Polfärsktbolag på 31 st strategiskt placerade brödterminaler i hela Sverige. De regionala Polfärsktbolagen driver och äger distribution, försäljning och lokal service.

Introduktion

Polfärskt omsätter ca 2,7 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm.

Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med sina kunder och partners skapar företaget attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker.

Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige.

Omfattning

I detta projekt har Ki-Panel monterad ett fryslager på 450m2, där vi har leverad ca 1000 m2 panel, gångdörrar och hela golvet med värmeslingor, isolering, betong och ramp.

Den sammanlagda montagetiden är ca 5 veckor. Ki-Panel ansvarar för projektering, beställning av material och montering av arbetet.

Vi vill tacka Delars Arctic AB och Polfärskt Stockholm AB för förtroendet i detta projekt.

Monterad fryslager.

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.