Foto: HK Scan

CASE
Case

HK Scan Skara

Livsmedelsproduktion

HK Scan, med över 110 års historia som en nordisk livsmedelskoncern, har valt att förnya sin fabrik i Skara, Sverige, i samarbete med Ki-Panel. Genom att byta ut de äldre väggarna och taket i produktionslinjen med rostfritt stål har vi tagit ett stort steg mot att skapa en modern och hygienisk produktionsmiljö.

Introduktion

HK Scan-fabriken i Skara är en betydande aktör som producerar olika köttprodukter på en yta av 18 000 kvadratmeter med nästan 300 anställda. Fabriken fungerar också som ett centrum för innovation och administration, och denna modernisering är en del av deras strävan att vara i framkant inom branschen.

Omfattning

Ki-Panel har utfört arbetet i flera etapper, där varje etapp sträckte sig i cirka 2 veckor. Under tiden har vi bytt ut 165 kvm med väggpaneler. Rostfritt stål, känt för sin korrosionsbeständighet och enkelhet att rengöra, är ett perfekt material för livsmedelsproduktion. Denna modernisering har inte bara förbättrat hygienen utan även ökat effektiviteten i produktionslinjen. Vårt arbete har omfattat flera produktionslinjer och kommer att fortsätta med fler planerade uppdateringar i framtiden.

Resultat

Vi på Ki-Panel tackar HK Scan för uppdraget att modernisera fabrikslokalerna med ett material som kommer att hålla länge och upprätthålla en hög hygiennivå.

Vi är mycket nöjda med projektets genomförande och ser fram emot fortsatt samarbete med HK Scan

Projektledare, Sliman Sherzad

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.