Hemköp butiksfasad
Bild: Hemköp
CASE
Case

Hemköp Särö | Ki-Panel

Dagligvaror
Kylrum
Frysrum

Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.

Introduktion

Hemköp har en anrik historia som sträcker sig i över 60 år. Deras resa börjar i Borlänge, med en handlare och en enkel idé - att göra det lätt att få hem god och bra mat.

Arvet från deras långa historia, kan ses i Hemköps arbete att variera med vego för miljöns skull, sitt arbete mot matsvinn genom Karma, och i sitt proaktiva arbete med att lyfta fram mat i säsong. Idag kan du handla hos Hemköp i ca 200 butiker i hela landet och på nätet. Och det är just med deras näthandel cirkeln sluts poetiskt. Hemköp började med hemleveranser för över 60 år sedan och fortsätter göra det idag, fast istället för inköpslistor och telefonsamtal till "Spik-Olle" så kan du istället snabbt och enkelt handla på Hemköp.se.

Omfattning

I detta projektet levererade Ki-Panel en frys och tre kylrum till deras butik i Särö. Leveransen tog cirka två veckor och
Ki-Panel ansvarar för projektering av kyl- och frysrum, beställning av material och montering av arbetet.

Vi vill tacka Hemköp Särö för förtroendet i detta projekt.

 kaffe- och temaskin
Bild: Hemköp

Bild: Hemköp

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.