3D-rendering av industribyggnad i Grönviken för Atiler AB, med SW-paneler på fasaden och vikportar

CASE
Case

Grönviken Uppsala

Totalentreprenad

Vi har fått äran att samarbeta med Atiler AB för att leverera en komplett stomme till deras nya industrihall i Grönviken, beläget strax utanför Uppsala. Detta spännande projekt innebär att vi kommer att leverera och montera högkvalitativa byggkomponenter som säkerställer en hållbar och effektiv byggnad.

Projektets omfattning

Fasad och takpaneler: Vi kommer att installera SW-paneler på fasaden med en total yta av 460 kvm. Dessa paneler är kända för sin hållbarhet och energieffektivitet, vilket kommer att bidra till både estetik och funktionalitet. Takpanelen som vi kommer att montera omfattar 270 kvm, vilket säkerställer ett robust och väderbeständigt tak.

Stålstomme: En viktig del av industrihallen är dess stålstomme. Vi kommer att tillhandahålla och montera en högkvalitativ stålstomme som utgör själva skelettet av byggnaden. Detta garanterar stabilitet och långvarig hållbarhet.

Entresolbjälklag: Projektet inkluderar även ett entresolbjälklag på 85 kvm, bestående av HDF-element. Detta kommer att skapa extra utrymme och flexibilitet i byggnaden, vilket är idealiskt för olika industriella behov.

Fönster, dörrar och vikportar: För att säkerställa funktionalitet och tillgänglighet kommer vi att installera fönster, dörrar och vikportar. Dessa komponenter är noggrant utvalda för att uppfylla både estetiska och praktiska krav, vilket bidrar till en effektiv arbetsmiljö.

Tidsplan

Montaget av industrihallen kommer att påbörjas direkt efter sommarsemestern. Vi ser fram emot att påbörja arbetet och att bidra till Atiler AB fortsatta framgång med denna nya anläggning i Grönviken.

Sammanfattning

Detta projekt är en viktig del av vår strävan att leverera högkvalitativa bygglösningar till våra kunder. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att arbeta med Atiler AB och ser fram emot att skapa en modern och funktionell industrihall som möter alla deras behov och krav.

För mer information om vårt arbete och andra projekt, se våra andra projekt eller kontakta oss direkt. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina byggbehov!

Detta projekt är en perfekt uppgift för Ki-Panel. Vi ser fram emot att utnyttja vår expertis inom stålstommar och högkvalitativa paneler för att leverera en förstklassig industrihall till Atiler AB. Vi är entusiastiska över att snart påbörja arbetet och skapa en hållbar och effektiv byggnad i Grönviken.

Projektledare Totalentreprenad, Baran Doganay

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.