Hotellfront til Clarion Hotel & Congress Sea U
Clarion Hotel Sea U

CASE
Case

Clarion Hotel Sea U

Hotell
Kylrum
Frysrum

En takpool, en rooftop bar med panoramautsikt, 250 hotellrum, en kongress som rymmer 1 250 personer och 20 mötesrum gör hotellet unikt i staden. Ki-Panel har haft glädjen att kunna bidra till det färdiga resultatet.

Introduktion

Hotellet öppnade i februari 2021 och är placerad på kajkanten i centrala Helsingborg. Med utsikt över sundet och med rådhuset i förgrunden, har denna designpärla redan tagit en självklar plats i stadsbilden.

Omfattning

Ki-Panel levererade och monterade samtliga kyl- och frysrum till hotellet men också ventilationskammare av paneler.

Detta innebär kyl och frys till kök, restauranger och barer, totalt 13 st kylrum och 2 st frysrum med tillhörande dörrar. Hela hotellet är noga planlagt for att ge optimal service till sina gäster.

Produkter

Nordic Choice Hotels vill vara en föregångare och visa att klimatpåverkan kan minskas, även med en stor hotellverksamhet. Alla Nordic Choice Hotels är därför ISO 14001-certifierade.

Miljöbeaktan var omfattande och Ki-Panel levererade därför väggar till kyl och frysrummen med tjockare dimension, och därmed bättre isoleringsförmåga, än standard.

illustration foto middag
Clarion Hotel Sea U

Ett krävande och väldigt spännande projekt där hållbarhet och materialval var i fokus. Projektet utfördes i flera etapper och som mest hade vi 8 montörer i arbete samtidigt. Byggherren blev väldigt nöjd med slutresultatet.

Edvinas Peciluis, projektledare

Clarion Hotel Sea U

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.