Foto: City Gross

CASE
Case

City Gross Bromma

Dagligvaror
Kylrum
Frysrum

‍Ki-Panel är med stolthet den valda partnern för att genomföra byggprojektet för City Gross nya butik i Bromma, Stockholm.

Introduktion

City Gross, grundat 1993, är en ledande aktör inom dagligvaruhandeln med 42 stormarknader och en växande e-handelsnärvaro. De erbjuder en unik kombination av färskvaruhall och storhandel under samma tak, med butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar och egna butiksbagerier. City Gross stoltserar med det bredaste sortimentet av livsmedel i landet.

City Gross fortsätter att vara en betydande aktör inom dagligvaruhandeln med sitt breda utbud och sitt engagemang för högkvalitativa produkter.

Omfattning

I detta projekt tog vi på oss uppgiften att leverera högkvalitativa kyl- och fryslösningar. Vi installerade och anpassade 23 separata kylrum och frysrum för att möta specifika krav på temperaturkontroll och lagring av färska varor. Dessutom inkluderade omfattningen montering av 30st kyl- och fryseromsdörrar för att säkerställa sömlös åtkomst till dessa utrymmen. Projektet utfördes av ett team med fyra erfarna montörer som samarbetade under en period av sex veckor.

Resultat

Projektet för City Gross i Bromma är en utmärkt demonstration av Ki-Panels förmåga att leverera pålitliga, hållbara och estetiskt tilltalande lösningar inom dagligvaruindustrin. Kyl- och frysrummen uppfyllde stränga krav på funktionalitet, vilket är avgörande för att säkerställa livsmedelssäkerhet och kvalitet.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete med dagligvaruindustrin och leverera lösningar som möter deras unika behov.

Detta var ett spännande projekt, och vi tackar RO-gruppen Stockholm för förtroendet och samarbetet.

Projektledare, Timmy Astvik

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.