Sandwichpanel

Leende anställd på jobbet
Anställd i Ki-panel, med logga på baksidanKi-Panel-anställda ler på jobbet

Det bäst isolerande materialet

Olika sandwichpaneler har särskilda egenskaper. Är brand, hygien eller isolering i fokus? Oavsett vilket så garanterar vi att du får rätt material för optimalt bruk. Vi levererar alla typer av sandwichpanel och tummar aldrig på kvaliteten. Sandwichpaneler har en kärna av skumpolyuretan som  kapslas in mellan två stålplattor. Sandwichpanel är det bäst isolerande byggmaterialet som finns i förhållande till sin tjocklek. Våra sandwichpaneler har not och spont i sammanfogningarna, vilket säkrar god isolering i rum eller byggnader.

Se produktblad för Isolerande golvkonstruktioner här.
Se produktblad för Sandwichpanel här.

Anställd framför kylrum, med Ki-panel-logotyp på baksidan.
Ki-Panel anställda med logga på baksidan.

Kostnadseffektivt och CE-märkt

Ki-Panels sandwichpanel nyttjas först och främst som kyl- och frysrumsväggar men kan även användas som mellanväggar och innertak i produktionslokaler inom livsmedelsindustrin. De fungerar även synnerligen bra som utvändig fasad på specialbyggnader. Sandwichpanelerna ger optimal energiekonomi, kostnadseffektiva lösningar och väldigt kort byggnadstid då delarna är lätta att montera. 

Våra paneler är CE-märkta, vilket innebär att de är godkända inom hela EU.

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet skräddarsyr vi den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-Panel tar på sig allt från enkla leveranser av mindre kylrum, till stora lagerbyggnader som kräver mer rådgivning och projektering.

Alla våra sandwichpaneler kan anpassas efter kundens specifika behov. Vi har ett brett och varierat utbud av olika profileringar och färger för ett differentierat utseende.

Byggritningar.
No items found.

Visste du att vi erbjuder totalentreprenad?

Vi är ledande inom Skandinavien och kan hänvisa till
många slutförda projekt.

Kontakta oss för mer information

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.