Paneler

Det bäst isolerande materialet

Olika sandwichpaneler har särskilda egenskaper. Är brand, hygien eller isolering i fokus? Oavsett så garanterar vi att du får rätt material för optimalt bruk. Vi levererar alla typer av sandwichpanel och tummar aldrig på kvaliteten. Sandwichpaneler tillverkas med skumpolyuretan som kärnmaterial, som inkapslas mellan två stålplattor och är det bäst isolerande materialet som finns i förhållande till sin tjocklek. Våra sandwichpaneler har not och spont i sammanfogningarna, vilket säkrar godisolering i era rum eller byggnader.

Kostnadseffektivt och CE-märkt

Ki-Panels sandwichpanel nyttjas först och främst som kyl- och frysrumsväggar, men kan även användas som mellanväggar och innertak i produktionslokaler inom livsmedelsindustrin. De fungerar även synnerligen bra som utvändig fasad på specialiserade byggnader.Sandwichpanelerna ger optimal energiekonomi, kostnadseffektiva lösningar och väldigt kort byggnadstid, då delarna är lätta att montera. 

Våra paneler är CE-märkta, vilket innebär att de är godkända inom hela EU.

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet skräddarsyr vi den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-Panel tar på sig allt från enkla leveranser av mindre kylrum, till stora lagerbyggnader som kräver mer rådgivning och projektering.

Entreprenör från A till Å

Alla våra sandwichpaneler kan skräddarsys efter kundens specifika behov. Vi har ett brett och varierat utbud av olika profileringar och färger för ett differentierat utseende.

No items found.

Visste du att vi erbjuder totalentreprenad?

Vi är ledande inom Skandinavien och kan hänvisa till
många slutförda projekt.

Kontakta oss för mer information

Om du vill diskutera ett projekt med oss, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.