Kyl och frys

Snökristaller

Landets ledande aktör inom kyl- och frysrum

Ki-Panel är en entreprenör för specialanpassade byggnader och rum inom hela värdekedjan för livsmedel. Vi producerar lösningar anpassade efter era behov, oavsett omfattning. Sedan 1947 har vi specialiserat oss på att bygga och montera effektiva, robusta och funktionella kyl- och frysrum. Det gör oss idag till landets ledande och mest erfarna aktör inom kyl- och frysmarknaden. 

Efter snart 74 år i branschen kan vi med eftertryck hävda att vi känner till kraven och kundernas behov inom kyla, isolering och hygien. Vår expertis har byggts upp genom att lösa kunders komplexa problem. Självfallet jobbar vi också kontinuerligt med våra anställdas kunskapsutveckling – en trygghet både för oss och för våra kunder.

Se produktblad för Hyllsystem här.
Se produktblad för Kyl och Frysdörrar här.

Frysta bär

Vi bygger hållbarhet

Ki-Panel är din leverantör från A till Ö och kan hänvisa till många slutförda byggprojekt i alla storlekar..

Läs mer om vad vi erbjuder
Anställd framför kylrum, med Ki-panel-logotyp på baksidan.

Vi bygger hållbarhet

När vi levererar lösningar inom kyl och frys så är det med ett mål – att bygga hållbarhet. Det första vi gör är att kartlägga vad som ska lagras i rummet eller anläggningen så att vi kan säkra stabil temperaturkontroll. För att ett kyl- eller frysrum ska fungera optimalt är det viktigt med rätt tillbehör. Detta bidrar till att vi undviker både temperaturtapp, köldbryggor och kondens. Ki-Panel har ett brett sortiment av tillbehör såsom hyllor, lagerhyllor, lamellgardiner, glasfronter och beslag. Det sistnämnda är viktigt för att förstärka hörn och andra punkter som blir utsatta för mycket slitage, samtidigt som de har en estetisk och hygienisk funktion. Vi levererar även dörrar och portar.

Andra användningsområden

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet, skräddarsyr vi perfekta lösningar för alla våra kunder. Ki-Panel tar på sig allt från enkla leveranser av mindre kylrum till stora lager-/logistikanläggningar för livsmedelsindustrin. Vi levererar hela värdekedjan: projektering, produktion, leverans, montering och service. Detta säkrar att vi har kontroll på alla faktiska behov och utmaningar - vid varje tillfälle..

Byggritningar

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.