Kyl och frys

Landets ledande aktör inom kyl- och frysrum

Ki-Panel är en entreprenör för specialbyggnaderoch -rum inom hela värdekedjan för livsmedel. Vi producerar lösningar anpassade efter era behov, oavsett storlek. Sedan 1947 har vi specialiserat oss på att bygga och montera effektiva, robusta och funktionella kyl- och frysrum. Det gör oss idag till landets ledande och mest erfarna aktör inom kyl- och frysmarknaden. 

Efter att ha varit aktiva inom branschen i snart 74 år, kan vi med trygghet säga att vi känner till kraven och kundernas behov inom kyla, isolering och hygien. Vår expertis har byggts upp på att lösa kunders komplexa problem. Det är på denna grund, samt med kontinuerlig fokus på kunskap hos våra anställda, vi besitter den kompetens vi gör idag.

Vi bygger hållbarhet

Ki-Panel är din leverantör från A till Å och kan hänvisa till många slutförda byggprojekt i alla storlekar..

Läs mer om vad vi erbjuder

Vi bygger hållbarhet

När vi levererar lösningar inom kyl och frys, så är det med ett mål – bygga hållbarhet. Det första vi gör är att kartlägga vad som ska lagras i rummet eller anläggningen så att vi kan försäkra att den korrekta temperaturen hålls stabil. För att ett kyl- eller frysrum ska fungera optimalt är det viktigt med rätt tillbehör. Detta bidrar till att vi undviker både temperaturtapp, köldbryggor och kondens. Ki-Panel har ett brett sortiment av tillbehör såsom hyllor, lagerhyllor, lamellgardiner, glasfronter och beslag.Det sistnämnda är viktigt för att förstärka hörn och andra punkter som blir utsatta för mycket slitage, samtidigt som de har en estetisk och hygienisk funktion. Vi levererar även dörrar och portar.

Andra användningsområden

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet, skräddarsyr viden perfekta lösningen för alla våra kunder. Ki-Panel tar på sig allt från enkla leveranser av mindre kylrum till stora lager-/lokogistikanläggningar för livsmedelsindustrin, som kräver mer rådgivning oh projektledning. Vi levererar hela värdekedjan, från projektering, produktion, leverans, montering och service. Detta säkrar att vi har kontroll på alla faktiska behov och utmaningar - varje gång. Därmed kan vi skräddarsy lösningar anpassat till varje enskild kund.

Standardiserade kyl- och frysrum

Vi levererar även modulrum – en standardiserad lösning som kommer i färdig producerade moduler som lätt kan monteras ihop tillett fullvärdigt kyl- eller frysrum. Ki-Panels modulrum kommer komplett med kylaggregat, väggar, golv, tak och dörrar eller portar. Rummen är mycket flexibla och kan skräddarsys till vilken lokal som helst. Modulrummen är den enklaste och snabbaste vägen till ett bra och välfungerande kyl- eller frysrum.

  • Passar till allt från storkök till bensinstationer
  • Enkel att montera själv - kommer med monteringsanvisning

Om du vill diskutera ett projekt med oss, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.