Dörrar och portar

Hög kvalitet

Det ställs höga krav på en välfungerande dörr eller port i ett kyl- eller fryslager, då de ofta utsätts för stort slitage och stora temperaturvariationer. Sådana dörrar eller portar måste ha speciellt stor isoleringsförmåga, vilket ställer höga krav på entreprenören som ansvarar förarbetet.

Förutom hög kvalitet följer våra produkter alla lagar och föreskrifter som gäller arbetsmiljö och säkerhet.

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet skräddarsyr vi den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-panel antar allt från enkla leveranser av mindre kylrum till stora lagerbyggnader som kräver långt mer rådgivning och projektledning.Alla våra egna dörrar, portar och specialdörrar kan skräddarsys efter kundens specifika behov.

Entreprenör från A till Å


Rehabilitering och utbyggnader

Ki-Panel utför allt från rehabilitering till nya projekt – från enkla leveranser av mindre kylrum, till större till- och utbyggnationer. Är ert bygge redan projekterat och ni efterfrågar prisuppgifter på objekt som rör vår spetskompetens? Våra tjänster är anpassningsbara och utformas efter varje enskild kunds behov. Vi hjälper er med att hitta den lösning som är bäst anpassad till era behov, och utför arbetet.

Vi är experter på dörrar och portar för kyl- och frysrum och skräddarsyr varje enskilt projekt efter kundens önskemål och behov.

Gino Svensson, Projektledare

Om du vill diskutera ett projekt med oss, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.