Dörrar och portar

Anställd framför kylrum, med Ki-panel-logotyp på baksidan.

Höga krav – hög kvalitet

Det ställs höga krav på en väl fungerande dörr eller port i ett kyl- eller fryslager. Dessa utsätts ofta för stort slitage och stora temperaturvariationer. Dörrar och portar måste ha speciellt god isoleringsförmåga.

Ki-Panels dörrar och portar har mycket hög kvalitet. De uppfyller givetvis alla aktuella krav som ställs i lagar och föreskrifter avseende arbetsmiljö och säkerhet.

Se produktblad för Dörrar och Portar här.

Dører porter.
Byggritningar.

Skräddarsydda lösningar

Oavsett behov, storlek och komplexitet skräddarsyr vi den perfekta lösningen för våra kunder. Ki-panel antar allt från enkla leveranser av mindre kylrum till stora lagerbyggnader som kräver långt mer rådgivning och projektledning.Alla våra egna dörrar, portar och specialdörrar kan skräddarsys efter kundens specifika behov.

Entreprenör från start till mål


Nybyggnad, tillbyggnad och ombyggnad

Våra projekt utgörs av allt från renovering till nya projekt. Från uppgradering av existerande faciliteter till påbyggnader och nybyggen. Om ert bygge redan är projekterat och ni är ute efter offert på delar av leveransen bistår vi er gärna. Våra tjänster är anpassningsbara och formas efter varje enskild kunds behov. Detta kombinerat med vår kompetens gör att vi alltid finner den bästa lösningen.

Installation av kylrum.
Gino Svensson, Ki-Panel
Citat ikon

Vi är experter på dörrar och portar för kyl- och frysrum och skräddarsyr varje enskilt projekt efter kundens önskemål och behov.

Gino Svensson, Projektledare

Om du vill diskutera ett projekt, ring oss på 018-780 51 00 eller använd formuläret nedan!

Oops! Something went wrong while submitting the form.