November 2, 2022

Nystart i Göteborg

Sedan försommaren har vi ny laguppställning på Göteborgskontoret.

Där träffar du Andreas Esmyr (bilden ovan), som i huvudsak är säljare, och Edvin Peciulis som bland annat ansvarar för projekteringen. I mångt och mycket överlappar och kompletterar de varandra och bildar ett starkt radarpar med hela Västsverige som spelplan.

Karlatornet

Karlatornet

Ett av de projekt som hanteras av de här goagubbarna är Ki-Panels engagemang i det omtalade Karlatornet. 245 meter högt, 73 våningar. Serneke bygger Göteborgs första skyskrapa som ska rymma bostäder, hotell, restaurang, kontor och en häftig skybar. Karlatornet kommer att bli Nordens högsta byggnad.

Byggnationen är i full gång och Ki-Panel har fått förtroendet att via Hagmans Kyl- & Energiteknik bygga 10 st kyl- och frysrum till de blivande restaurangerna.

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Ett annat spännande bygge i Göteborgsregionen är det nya Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det ska slå upp portarna lagom till Lisebergs 100-årsjubileum 2023. Ett familjehotell värt namnet, var annars hittar man en rutschkana från andra våningen rätt ner i lobbyn?!

Hotellet kommer bland annat att inrymma två restauranger med kapacitet för mer än 1 000 sittande gäster. Då vill det till att det finns väl tilltagna kyl- och frysrum! Ki-Panel färdigställer dessa, totalt 18 st.

Har du tankar och idéer kring ett projekt där det är viktigt att hålla kyla och värme på rätt plats så tveka inte att kontakta Andreas, Edvin eller den alldeles nyanställde projektledaren Sliman Sherzad.

De är definitivt på rätt plats!