Ki-Panel-logga på baksidan av en jacka

March 1, 2021

Möt vår nya Country Manager

Vi välkomnar Mikael Eriksson som ny Country Manager. Mikael anställdes från och med 1 februari 2021.

Bakgrund

Mikael kommer närmast från ett kort uppdrag inom projektutveckling på fastighetsföretaget Balder i Stockholm. Dessförinnan 14 år på Skanska, större delen av den tiden som projektchef. Under de senaste fem åren har Mikael också fått god erfarenhet mot kommersiella fastigheter, såsom kontor, skolor och sjukhus.

Ambition

Country Manager, Mikael Eriksson, Ki-Panel
Country Manager, Mikael Eriksson
"Ki-Panel är ett fantastiskt företag med hög kompetens, stort kundfokus och marknadsledande produkter. Jag hoppas kunna använda min långa erfarenhet som ansvarig för stora projekt till att etablera nya och fruktsamma kundsamarbeten. Tillsammans med vårt norska moderbolag Svalinn Group har vi ett uttalat mål att vara förstavalet för livsmedelsindustrin i Skandinavien."

Personligt

Mikael är född och uppvuxen i Uppsala, och bor sedan 15 år tillbaka i en villa i Sunnersta. Hushållet består av Mikael och hans 13-åriga dotter Molly. Till familjen hör också två vuxna barn, Adam och Frida, som båda är bosatta i Stockholm. 

Ett av mina stora intressen är fritidsbåtar. Jag växte upp med en far som drivit marina i nästan 40 år så intresset har funnits sedan barnsben. En stor del av min fritid under sommarhalvåret tillbringas på sjön, gärna tillsammans med familj och vänner. Utöver det försöker jag hinna med lite träning för att hålla mig i form.

Lämnar över chefskapet

Divisionsansvarige Per Johansson lämnar nu över chefskapet efter mer än 40 år på Ki-Panel.

Efter mer än 40 år på Ki-Panel känns det säkert att lämna över chefskapet till Mikael. Det har varit glädje att komma till jobbet under dessa år och träffa sina kolleger, leverantörer och kunder i princip varje dag. Nu skall jag under våren trappa ner på arbetstiden och vara lite mentor och försöka utveckla lite nya affärsområden för Ki-Panel.
Lämnar över chefskapet, Mikael Eriksson och Per Johansson
Lämnar över chefskapet, Mikael Eriksson och Per Johansson