Ki-Panel anställda

Jobbannons

Projektledare Helsingborg

Ki-Panel expanderar och söker därför ytterligare en Projektledare till regionkontoret i Helsingborg. Som Projektledare hos oss kommer du att arbeta på ett företag där varumärket Ki-Panel länge varit en av huvudleverantörerna av sandwichpaneler till framförallt kyl- och byggbranschen.

Hos Ki-Panel kommer du att få utbildning i produkterna och erbjudas alla förutsättningar som du behöver för att bli trygg i din roll som Projektledare. Dessutom arbetar du i ett team med erfarna och lättsamma kollegor som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Är du tekniskt nyfiken och tycker om ett varierande arbete där du får träffa många olika människor, då ska du se hit!

Om företaget

Vi levererar isolerade sandwichpanel produkter från det lilla kylrummet till den stora fryslagercentralen. Vi erbjuder även ett brett sortiment av kyl- och frysskjutportar, kyl- och frysrumsdörrar, hyllsystem, instängningslarm samt kyl- och fryscontainers. Vi har förutom kontoret i Helsingborg, sitt huvudkontor i Uppsala, ett regionkontor i Göteborg samt ett mindre säljkontor i Stockholm.

Ki-Panel grundades 2004 och ägs sedan september 2019 till 41% av de anställda och till 59% av Svalinn Group AS. Svalinn Group AS och Ki-Panel AB har en total omsättning om cirka 550 MSEK är därmed en betydande skandinavisk spelare inom sitt segment.

Om tjänsten

Vi söker nu en Projektledare till Ki-Panels regionkontor i Helsingborg. Som Projektledare tar du vid när projektet har godkänts av kund. Det geografiska området består av södra Sverige, vilket innebär att du erbjuds en varierad arbetsmiljö med allt ifrån arbete inne på kontoret till arbete ute på fältet. Som Projektledare ansvarar du för ca fem till tio projekt parallellt av varierande storlek. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • förankra tidsplan och förutsättningar med kunden
  • kommunicera med involverade parter i projektet
  • involvera berörda parter i projektets genomförande, såsom montörerna.
  • sköta beställningar av material, maskiner, lossning, transporter
  • skapa ritningar
  • delta på byggmöten
  • fakturering

Vem vi söker

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är nyfiken, initiativtagande och har en inre trygghet, är villig att lära och inte drar dig för att lyfta telefonluren och ta nya kontakter. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vi ser vidare att du har grundkunskaper i AutoCAD, är social och utåtriktad med ett intresse för teknik. Har du dessutom en positiv inställning så kommer du att passa in i vårt team av medarbetare. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i Revit och troligen har du en eftergymnasial utbildning inom bygg eller teknik

Övrigt

Att arbeta med oss innebär att man får en stark organisation och ett välkänt varumärke i ryggen. Vi tror att du, för att trivas i rollen som Projektledare hos Ki-Panel, har ett eget driv och engagemang av att lära dig företagets produkter och lösningar. Ki-Panel erbjuder rätt person utbildning i företagets produkter och allt stöd som behövs för att du ska känna dig bekväm i din nya roll. Teamkänslan hos Ki-panel är stark och du arbetar på en arbetsplats där medarbetarna har en stor kompetens och stöttar varandra. Vill du dessutom arbeta i ett företag där ditt arbete är väldigt fritt förenat med ansvar och där medarbetarna har roligt tillsammans då ser vi fram emot din ansökan.

Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag till peter.rasmussen@kipanel.se

Skicka gärna ditt CV och en ansökan om du tycker att annonsen verkar intressant!

Ladda upp ditt CV

Max filstorlek är 10 MB

Laster opp

...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Ladda upp din ansökan

Max filstorlek är 10 MB

Laster opp

...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Övriga relevanta filer

Max filstorlek är 10 MB

Laster opp

...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Peter Rasmussen Ki-Panel

Kontakta mig om du tycker att
annonsen verkar spännande!

Peter Rasmussen
Regionchef / Säljare Helsingborg
Telefon ikon.
070-944 99 02
E-post ikon.
peter.rasmussen@kipanel.se