TRYGGHET • KUNSKAP • ERFARENHET
Dahls 2016

KI-Panel fick förtroendet att projektera samt utföra den stora nyetableringen som Dahls genomförde 2016. Projekteringen genomfördes under täta möten med Dahls utvecklingsansvarige Gazmend Hani. Idag har man en toppmodern anläggning med stora fräscha ytor. Samarbetet med Dahls fortsätter med nya uppdrag för KI-Panel.
1
Dahls historia inleddes en vårvinterdag 1934 då chefskonditor Folke Dahl mönstrade av M/S Gripsholm. Hans längtan efter land och nya utmaningar hade väckt tanken om ett eget bageri. I februari 1935 slog Folke Dahl upp portarna för Dahls Konditori på Brunkebergsgatan i östra Göteborg.
Sedan dess har Dahls naturligtvis utvecklats, jäst och vuxit. I sortimentet finns nu, utöver konditorivarorna, färskbröd, förpackat bröd samt stenugnsbakade surdegsbröd.
Bageriet drivs än i dag av familjen, nu i tredje generation och vi håller entusiastiskt fast vid ett par grundläggande principer: Bara de bästa råvarorna får användas i vår produktion, allt skall bakas lokalt och vara av hög kvalitet.
Med honnörsord som kvalitet, kundfokus och kompetens fortsätter vi vår resa i branschen. Vi ser den tekniska utvecklingen som ett gott och nödvändigt komplement, ett redskap att använda klokt inom den hantverkstradition vi värnar. Dahls är ett modernt företag med rötterna i en gedigen tradition. Vi bakar bröd med respekt för människa och miljö.
2
3
4
5
6
#inlineditbutton